kurumuskirmiziyapraklar

Wednesday, August 22, 2007

yeni

Evettt hayatımdaki yeniler:
1. Çok fena kandırıldığım yeni bir iş. Kurumsal diye girmeye çabaladığımız o cafcaflı işler vardır ya hep inanmayın siz onlara hepsi safsatadan başka birşey değil. Kravatlı adamların gezindiği koridorlar, dilden dile atlayan sekreterler, salat barları olan öğle yemekleri hepsi boşşşşş. Ben nohut-pilav ikilisi ile dalga geçtiğim, tuvalette kıkırdaştığım, klimasızlıktan birlikte beynimin cozurduğu arkadaşlarımı geri istiyorummmm. Zira burada öyle yalnızım ki. Kariyermi, ilerleme imiş, gelişme imiş pöhhh diyor başka da yorum yapmıyorum.
2. Yeni bir araba:) Kendilerinin adı 'Kömür' olup eşim ve ben için kısmı denek aracı olarak piyasaya sürülmüştür zira biz kendisine henüz doğmamış bebeğimiz muamelesi yapmaktayız. Eşim çukura girince direksiyonu yavaşça okşayıp acıdı mı kızım diye soruyor, düşünün artıkkk!
3. Az kaldı yeni bir özel hayat:( Nasıl mı oluyor? Mevcuttaki kocayı boşamaya niyetlendi iseniz oluyor valla. Kendisi bana 2. kez söz vermiş bulunmaktadır bazı konular hakkında, 3. de kendisi sadece buradan yazdıklarımı okumakla yetinecek olup hayatımdan tamamen çıkarılacaktır. Bilgilerine sunulur.
Bu günlük bu kadardır. İşyerinin boş vakit geçirilebilecek zaman dilimlerini keşfedeyim yazarım yine. Öpüldün şekercim günlük.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home